Az Arrow (A zöld íjász) második évadának meghatározó karaktereiről

A rajongók már három hónappal ezelőtt fellélegezhettek, hiszen az Arrow még februárban megkapta az esélyt a második évadra. Azóta folynak a találgatások arról, kik is lesznek a következő nagyágyúk, akik a képregények korlátaiból kiszabadulva legközelebb a televíziók képernyőjén teszik majd tiszteletüket. A rajongók számára egyaránt fontos az a kérdés is, vajon Oliver csapatának dolgát könnyítik majd meg, vagy esetleg a következő gonosztevő veti meg lábát Starling City utcáin, hogy újabb kihívások elé állítsa a zöld íjászt.

Hogy mi is lesz a második évad fő történeti szála, illetve mely karakterek várhatók? Erre egy, az MTV-vel készített interjú során Colton Haynes röviden és tömören válaszolt:

“A DC legmeghatározóbb karakterei közül nem is csak egy valaki fog feltűnni a sorozatban. Továbbá arra is nagy az esély, hogy csapatban fognak tevékenykedni.”

Mark Guggenheim ügyvezető producer szintén elhintett némi információt a második évad új jövevényeiről, de utalása egyáltalán nem az Oliver segítségére siető jótevőkre vonatkozik. Hogy még világosabbá tegye a számunkra, Guggenheim a képregényekből már jól ismert gonosztevők közül kettőt is ígér:

“Nem szándékunk titkolni, mi is meg szeretnénk lovagolni Whedon modelljét, már ami a nagyon rossz dolgokat illeti, és hát… mi a második évadban két nagyon rosszal is szembesülni fogunk. Azok számára, akik már olvasták a képregényeket, azonnal le fog esni a tantusz. Már nagyon izgatottan várjuk a fejleményeket.”

Forrás: Screen Rant

Van tipped? Szerintetek merre viszik tovább a történetet, kik fognak feltűnni a sorozatban?

Kategória: A zöld íjász, Sorozatok Címke: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*